Här skall paras! (på välmeriterade föräldradjur)

Den planerade parningen mellan Stina och Nestor går snart in i den “praktiska fasen”. Bedömt, så genomförs parningen 4-7 april. Leder förhoppningsvis till valpar i början på juni och leverans i början på augusti.

Det var onekligen i sista minuten då jag på förhand bestämt att v.14 var sista veckan för parning, detta med anledning av åtaganden i fjälljakten. Hade vi väntat till nästa löp, så hade det blivit “vintervalpar” och det är inget vi är intresserade av. Därtill, så blir Stina inte yngre, så “tåget” får gå nu. Välkomna att höra av sig om man är sugen på en valp!

This entry was posted in Senaste Nytt. Bookmark the permalink.

2 Responses to Här skall paras! (på välmeriterade föräldradjur)

  1. Dette blir spændende, knæk og bræk til du og Stina!!!

  2. admin says:

    Hej Ulrik!
    Tack för det och inte minst ett supergrattis till avelsframgångarna med Ilex och den fina placeringen med Flaks på derbyt! Dessutom, så väntar det tydligen fler fina damer på Ilex. Den grabben har bra “flyt”! Glad Påsk på er!
    MVH/Janne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>