Nordvestjydens Lawa i DK

Startade Lawa för första gången i april nere i Danmark. Hade inga som helst förhoppningar då hon ännu inte kändes helt stabil. Antalet parsläpp innan denna start (UKL) gick att räkna på ena handen så risken för lek och tjafs låg på lut…

Stryker av kopplet och får under resten av dagen mitt hundlivs största positiva överraskning. Fart/stil i topp och hon uppvisar dessutom en utmärkt kontakt och en lika utmärkt reviering. Kryddan är dock att hon konkurrerar rejält och är otroligt slitstark. Får mycket tid av domaren men tyvärr ingen fågel. Jag har aldrig tidigare varit så nöjd trots 0 pris, då jag i stället fick se något som bådar mycket gott för framtiden. OK – ett pris hade så klart förhöjt upplevelsen =) men jäklar vilket ämne jag har!

This entry was posted in Senaste Nytt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>