Nordvestjydens Lawa – dagens stjärna!

Lawa har nu vilat några veckor efter fjälljakten där hon fick gå betydligt mer än planerat på grund av att Stina hade tappat så mycket på grund av sin ålder, vilket var överraskande men ändå helt logiskt. Har så smått börja gå med Lawa igen – revieringen sitter perfekt men hon saknar ännu lite intensitet. Går därför korta släpp för att säkerställa maximal fart.

Var ute i dag för ett kort släpp som verkligen blev kort – 3 minuter.!! Ett par slag och ett stilfullt stramt stånd – avståndsreser henne och hon responderar direkt och med full precision, helt lugn i flog när det far rapphöns åt alla håll. Det var ett tag sedan jag såg ett sådant fågelarbete av en unghund…..   Bara att klappa om “stjärnan för dagen” och gå hem. En del dagar är bättre än andra =)

This entry was posted in Senaste Nytt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>