Lawa 1 UKL HP och bästa unghund på Öland!

Lawa i stånd den 21/10 på södra Öland. Strax därefter presenterade hon en fin kull rapphöns. Foto: Anders Åslund

På Ölands höstprov 2017-10-21–22  fick hon till det!  Verkar som hon repat sig efter fjälljakten för nu var format och intensitet på plats igen. Lördagen var rejält blöt och blåsig. Mycket fin kritik men ingen fågel för den unga damen i de två första släppen. I tredje efter att antal rejäla slag på en härlig stubb så tog hon ett mycket vackert stånd. Domaren undrade om jag inte skulle skynda mig fram men jag vill ge henne tid att sortera. Sent på dagen och ung så kan det vara fel “sort” i näsan. Hon behöll intensiteten i ståndet så det vara bara att gå fram och resa en fin kull med rapphöns – RIOS!  Så jävla bra! Nöjd? Japp! Gjorde inte mindre “ont” av hon blev provets bästa unghund. Speciellt roligt med fina vandringspriser från Ölandsprofiler som Ölands-Nisse, Janne Nilsson och Göran Häggfors – stort!

 

This entry was posted in Senaste Nytt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>